6 Şubat 2014 Perşembe

Homeland - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Homeland, Amerikan Showtime televizyonunda yayınlanan bir gerilim, drama dizisidir. Dizinin aslı İsrail yapımı olan Gideon Raff'ın yapımcısı olduğu Prisoners of War'dır. Howard Gordon ve Alex Gansa tarafından Amerikan seyircisine Homeland olarak uyarlanmıştır.
Nicholas Brody, sekiz yıl önce Irak savaşında kaybolan eski bir keskin nişancıdır. Artık öldü gözüyle bakılan Nicholas, şans eseri bir operasyon sonucu kilitli tutulduğu yerde canlı olarak kurtarılır.
Ama bu olay CIA'de terör uzmanı olarak çalışan Ajan Carrie Mathison'ın dikkatini çeker. Çünkü Ajan Anderson, Irak'ta idamdan kurtulan birinden oldukça önemli bir istihbarat almıştır. Bu istihbarata göre beyni yıkanan eski bir Amerikan askerinin Amerika'ya terör saldırısı yapacağı iddia ediliyordu. CIA ve Amerika tarafından kahraman ilan edilen Brody, Ajan Anderson'ın gözünde bir terör örgütü üyesidir ve bunu ispat etmesi gerekiyordur.
Brody ise eski Brody değildir, esir tutulduğu yıllar psikolojisini altüst etmiş, ailesinin gözünde artık bir yabancıdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder