6 Şubat 2014 Perşembe

Heroes - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

 Heroes, Tim Kring tarafından yaratılan, Amerikan NBC televizyonunda oynayan fanstastik bir dizidir. Ayrıca ülkemizde de Türkçe altyazılı olarak Cnbc-e kanalında yayınlanır. Heroes ilk yayınlandığı gün NBC ekranlarında 14,3 milyon kişi izlemiştir ve bu NBC için son beş yılın en yüksek premiyeri olmuştur.
Heroes dizisi, dünyanın dört bir tarafından inanılmaz yeteneklere sahip insanların yaşadıklarını anlatıyor. Bu insanlardan bazılarının özellikleri; zamanı ve mekanı değiştirebilme, resim çizerek geleceği resmetme, ölümsüzlük, düşünce okuyabilme, uçabilme, elektronik eşyalara hükmetme ve bunun gibi bir çok yeteneği olan insanlar. Kimisi güçlerini saklarken, kimisi insanlara zarar vermek için kullanmaktadır, kimisi de dünyayı kurtarmak için uğraşmaktadır.
Fantastik macera dizisi olan Heroes'un anlatım şekli ise çizgi romanlara benziyor. Bu sebeple Heroes dizisi sezonlardan değil, ciltlerden oluşuyor. Şuana kadar 3 cildi (Yaratılış, Nesiller, Kötü Adamlar) yayınlanan Heroes'un 4.cildi (Kaçaklar) 2 Şubat 2009'dan itibaren Amerikan NBC televizyonun da başlıcaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder