6 Şubat 2014 Perşembe

Legend of the Seeker - Yabanci Dizi Online izle


   Dizinin Konusu

Legend of the Seeker, Amerikan Disney-ABC Domestic televizyonunda yayınlanan eski zamanlarda geçen bir macera ve drama dizisidir. Terry Goodkind'in "The Sword of Truth" adlı roman serisinden uyarlanmıştır.
Ölüm döşeğinde ki bir kahin, gelmiş geçmiş en kötü insan olan Darken Rahl'ı öldürecek birinin olduğu kehanetinde bulunur. Bunun üzerine Darken Rahl, yeni doğan tüm çocukları öldürtür ama asıl çocuk bir büyücü tarafından sınırın diğer tarafına kaçırılır. Bu çocuk, kendinin ne kadar önemli biri olduğunu bilmemektedir.
23 yıl sonra, Richard Cypher adlı genç bir korucu, Kahlan Amnell adlı esrarengiz bir kadın ve Zeddicus Zu'l Zorander adlı bir büyücüden oluşan üçlü, kötülerin kötüsü Darken Rahl'ın korkunç planlarını engellemek için kehanetteki kişiyi bulmak için destansı bir yolculuğa çıkar.



Last Resort - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Yakın gelecekte geçecek olan  askeri bir dizi. Shield'in yaratıcısı Shawn Ryan'ın projesi Last Resort'da Andre Braugher ve Scott Speedman nükleer füzeleri ateşleme emrine uymayı reddeden bir ABD denizaltı mürettebatının iki askerini canlandırıyor.Bir Amerikan nükleer denizaltısının 1. ve 2. kaptanları, Pakistan'a bir nükleer füze atmayı reddedince, ABD hükümeti tüm mürettabatı hain ilan eder ve füzeler bu denizaltıya çevrilir.Eylül - Ekim gibi yayın hayatına başlaması planlanıyor.




Last Man Standing - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Açıkhava sporları malzemesi satan bir mağazanın pazarlama müdürü olan Mike'ın eşi Vanessa'nın işyerinde terfi etmesinin ardından Mike, evde daha çok zaman geçirmeye başlar. Ancak Mike'ın üç kızı Kristin, Mandy ve Eva, eski kafalı babalarının evin yönetimini devralmasına, Mike da kadınların dünyasına girmeye hazır değillerdir. Özellikle de kendi oğlunu yetiştirmeye çalışan 20'li yaşlarındaki Kristin..


Las Vegas - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Las Vegas, 2003 - 2008 yılları arasında arasında NBC kanalında yayınlanmış bir aksiyon, drama dizisidir. Türkiye'de Cnbc-e kanalında yayınlanır.
Las Vegas dizisi, Nevada Las Vegas'ta bulunan Montecito Casino'da çalışanların iş ve özel hayatlarını, kumarhanelerin perde arkasını anlatmaktadır.
Milyonlarca dolarlık bir ekonominin dönüşüm halinde olduğu, neonlarla ışıklandırılmış şahane Las Vegas kumarhanelerinin perde arkasında yaşanan kirli ikişkiler, ihanetler, skandallar, hilekarlar ve teknolojiye dayalı yolsuzluklar dizinin temel taşlarını oluşturuyor.



Knight Rider - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Knight Rider, Türkçe'si ile Kara Şimşek, 1982-86 yılları arasında Amerika'da yayınlanan ve tüm dünyada büyük izleyici kitlesi kazanan dizinin yeni versiyonu olarak çekilmeye başlandı. İlk olarak 17 Şubat 2008 tarihinde 120 dakikalık bir pilot bölümü yayınlanan dizi nabız yoklamasından sonra 24 Eylül tarihinde gösterime başladı.
Kara Şimşek'in yeni versiyonunda KITT'in direksiyonuna Michael Knight'ın oğlu Mike Traceur geçiyor. Tabi ki yeni versiyonda KITT'te değişime uğrayıp büyük bir gelişme göstermiş. Yeni KITT, Mustang Shelby GT500KR ve öncekine nazaran daha teknolojik, işlevli ve akıllı. Seslendirmesini ise Val Kilmer yapıyor.
Knight Rider 2008, önceki versiyonun devamı olarak çekiliyor ve bu versiyonunda teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanılmış, ama o eski tadı herkez alabilir mi bilinmez.



Klondike - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Klondike, Discovey Channel televizyonunda 6 bölüm olarak yayınlanmış bir mini dizidir.
Klondike, Bill Haskell ve Byron Epstein adlı maceraperest iki çocukluk arkadaşının altın arama maceralarını konu alıyor.
Kanada'nın Yukon eyaletinin Klondike bölgesinde 1800'lü yılların sonlarına doğru altın bulunmuştur. Bunu duyan binlerce kişi kısa yoldan zengin olup altın aramak için Klondik'e doğru yola çıkmıştır. Bu binlerce insanın iki taneside Bill ve Byron'dır. Ama işleri hiçte kolay değildir. Zorlu hava şartları ve altın için birbirini çok rahat öldürebilecek insanlar vardır o bölgede.
Mini dizi, Charlotte Gray'in "Gold Diggers: Striking it Rich in the Klondike" adlı gerçek hayattan uyarladığı kitabından televizyon ekranlarına uyarlanmıştır. 



The King Of Queens - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 The King of Queens, 1998-2007 yılları arasında CBS kanalında yayınlanmış bir komedi, sitcom dizisidir. Türkiye'de Cnbce kanalında yayınlanmıştır.
Dizinin konusu, bir kargo şirketinde şoförlük yapan Doug Heffernan ve hukuk bürosunda sekreterlik yapan eşi Carrie Heffernan'ın çevresinde geçiyor. Çiftin evlilik hayatı, iş yaşamları, komşuluk ve arkadaşlık ilişkileri, yaşadıkları komik maceralar izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Doug ve Carrie'nin bir de zorunlu misafirleri vardır, Arthur. Arthur, Carrie'nin babası, yani Doug'ın kayınpederidir. Çılgın bir karakter olan Arthur, çiftin her işlerine burnunu sokarak onları kızdırmak konusunda uzmandır.
The King of Queens, Amerika'da 2007 yılının en komik dizisi olarak seçilmiştir. Yayın hayatı boyunca Emmy ödüllerine aday olmuş fakat kazanamamıştır.



Kingdom Hospital - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Kingdom Hospital, 2004 yılında ABC kanalında yayınlanmış 13 bölümlük bir mini dizidir. Stephen King'in "Kingdom" adlı romanında diziye uyarlanmıştır.
150 yıl kadar önce bir fabrikada nedeni belli olmayan bir yangın çıkar ve bu yangında 8 çocuk ölür, cesetleride bulunamaz. Aradan yıllar geçmesiyle bu fabrika binası hastaneye dönüştürülerek hizmet vermeye başlar. Çalışanların büyük çoğunluğunun hastane binasının geçmişinden haberi yoktur.
Herşey, hastaneye yatan psişik güçlere sahip Sally ile başlar. Sally, asansördeyken bir kız çocuğu ağlaması duyar fakat çocuk bölümünden geldiğini düşünür. Hastanenin çocuk bölümünün hastanenin diğer tarafında olduğunu öğrenince bu sesin bir hayaletten geldiğini farketmesi fazla zamanını almaz.
Kingdom Hospital dizisi, Emmy Ödülleri'ne 2 dalda aday olmuştur.



The Killing - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 The Killing, Amerika AMC televizyonunda yayınlanan bir polisiye drama dizisidir. Dizi, Danimarka'nın en başarılı dizilerinden biri olan Forbrydelsen dizisinden Amerikan izleyicisine uyarlanmıştır.
The Killing, 17 yaşında ki Rosie Larsen'ın cinayetiyle başlıyor. Dizinin ana hikayesi ise bu cinayet davasına atanan Sarah Linden ve Stephen Holder'ın etrafında geçiyor. Sarah ve Stephen biribirini tamamlayan işlerinde olduça tecrübeli iki ajandır. Sarah daha ciddi ve soğukkanlı bir karaktere sahipken Stephen daha çocuksu hareketlere sahip. Bu bakımdan dizi eleştirmenleri bu ikiliyi The X Files dizisinde ki Scully ve Mulder'a benzetiyorlar.
Dizi gerçekçi olay örgüsü ve Seattle'ın kasvetli havasıyla diğer polisiye dizilerinden anında sıyrılıyor. Son yılların en iyi polisiye dizilerinden biri olarak gösteriliyor.


Kyle Xy - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

 Dizi ormanda uyanan Kyle isimli kahramanımızla başlar, Kyle’ın normal bir genç olmadığın farkedilmesi uzun sürmez. Trager’larla yaşamaya başlayan Kyle geçmişinin peşine düşünce olaylar gelişir. Perdeler aralandıkça yeni sorular ortaya çıkar ve dizi sürekli merak uyandıran akışını sürdürür



Killer Women - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Killer Women, Amerika ABC televizyonunda yayınlanan bir drama, western dizisidir. Arjantin'de yayınlanan Mujeres Asesinas dizisinden esinlenerek yapılmıştır.
Moly Parker, boşanmanın eşiğinde güçlü bir kadındır. Kasabanın eski güzellik kraliçesi olan Moly'nin babası ise kasabanın şerifidir. Güçlü bir aileden gelen Moly Teksas sınırında devriye gezen Teksas Korucuları'nın tek kadın üyesidir. Kendisini doğruyu ve adaleti bulmaya adamıştır. Erkek egemenliğinin hakim olduğu polis teşkilatında üstün yetenekleriyle yükselmiştir.
Teksas'ta ki çoğu kanun adamı sırf kadın olduğundan Moly'nin başarısızlığa uğramasını istemektedir. Ama bölük komutanı Luis liderliğinde ki diğer korucular onu desteklemektedir. Uyuşturucuyla mücadele ajanı Dan Winston ise yavaş yavaş Moly'nin kalbine girmektedir.



Jamie Private School Girl - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Ja’mie: Private School Girl, Sidney Avustralya’da özel bir kız dil okulunda geçmekte olan bir komedi dizisidir. Chris Lilley tarafından yazılıp, oynanmaktadır. Lilley’in eski dizilerinde olduğu gibi bu dizi de yalancı bir belgesel tarzında başlıyor.
Ja’mie: Private School Girl, Ja’mie King karakterini devam ettiriyor. Ja’mie King daha önce We Can Be Heroes ve Summer Heights High dizilerinde yer almaktaydı. Dizi Avustralya yayın kurumu HBO ve BBC’nin ortak yapımıdır.


Justified - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Justified, Amerika FX televizyonunda yayınlanan bir western, drama dizisidir. Dizi yayına başlamadan önce Lawman adıyla lansmanı yapılmasına rağmen Lawman isimde bir reality şovun başlaması sebebiyle dizinin adı Justified olarak değiştirilmiştir.
Justified dizisi, Kansas'ın bir kasabası olan Harlan County'de geçiyor ve bu kasabada ki polis memurunun suçlularla olan mücadelesini anlatıyor. Polis memuru Raylan Givens'ın en önemli özelliği ise suçluları kendine has ve eski usül yöntemleri kullanarak ele geçirmektir.
Justified bir nevi modern western dizisi olarak tanımlanabilir.


John Adams - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 HBO kanalından bir efsane yapım daha. David McCullough‘un çok satan aynı adlı kitabından uyarlanan dizi; Amerika’nın ikinci başkanı John Adams’ın hayatını ve bağımsızlık savaşını anlatıyor. Yönetmenliğini “The King’s Speech” filminden hatırlayacağımız Tom Hooper‘ın yaptığı dizide J. Adams rolünü ise ünlü aktör Paul Giamatti oynuyor. Her bölümü bir saati aşkın 7 bölümden oluşan dizi bir dönem Dizimax kanalında da “Bağımsızlık Uğruna” adıyla yayınlandı. Serinin o dönemi başarıyla yansıtması ve üst düzey oyunculuklar sayesinde yayınlandığı yıl Emmy ödüllerinde 23 dalda aday olan ve bunların 13′ünü kazanan John Adams; ne kadar başarılı bir yapım olduğunu kanıtlamıştır.


Jo - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

 Jo dizisinde, Reno izleyicilerin karşısına Jo St. Clair adında tecrübeli bir dedektif olarak çıkmaktadır. Dizinin sahneleri, Paris ile özdeşlemiş ve ikonlaşmış yerlerde Notre Dame, Eyfel Kulesi gibi yerlerde çekilmiştir. Dizi, Eyfel Kulesinden aşağı atılan bir süper modelin cinayeti ve bu cinayeti çözmek üzere işe koyulan ünlü dedektif Jo St. Clair çarpıcı sahneleri ile başlıyor. Bu ilginç cinayetin ardından Notre Dame de işlenen bir çocuk cinayeti, Vendome’da yakılarak öldürülen bir mücevherci cinayeti, Opera’nın önünde zehirlenerek öldürülen bir profesörün cinayeti peşi sıra gelmektedir. Gerilim ve gizemin de hat safhada olduğu dizi, polisiye türünü sevenler için izlenebilecek en güzel örneklerden bir tanesidir.



Jericho - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Jericho, Amerika CBS kanalında yayınlanmış bir bilimkurgu, drama dizisidir. Türkiye'de Digiturk platformunda Dizimax kanalında yayınlanmıştır.
Jericho, Amerika'nın Kansas eyaletinde bulunan kendi haline sıradan bir kasabadır. Fakat bu sıradanlık ufukta aniden beliren bir nükleer bomba bulutuyla sona erer. Kasabanın yakınında ki tüm büyük şehirlere kim tarafından belli olmayan nükleer saldırılar düzenlenir.
Jericholu'lar dünyadan tamamen izole olmuşlardır ve bilinmeyenin verdiği korku ile Jericho'da psikolojik ve fiziksel bir karmaşa ortamı oluşmuştur. Tüm iletişim ve enerji faaliyetlerinin durması, neler olduğunu anlamaya çalışan Jericholu'ları iyice paniğe sürüklemiştir.Acaba hayatta kalan tek Amerikalı'lar Jericho halkı mı? Bu saldırıların sebebi ve faili kimler?
Dizi, 11 Eylül saldırılarından sonra Amerika topraklarında terörist saldırı fikrini işleyen ilk dizi ünvanını taşıyor. Jericho, bir toplumun korku ile nasıl yüzleştiğini çarpıcı bir biçimde işliyor.



Jane by Design - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

16 yaşındaki lise öğrencisi Jane herkesten gizli bir şekilde 20 yaşındaymışcasına moda sektöründe tasarım asistanı olarak çalışmaya başlar. Artık, iş ve okul yaşamını dengelemek ve sırrını korumak zorundadır.



It's Always Sunny in Philadelphia - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

It's Always Sunny in Philadelphia, Amerikan FX televizyonun da yayınlanan bir absürd komedi dizisidir. Türkiye'de Cnbc-e tarafından ilk 2 sezonu yayınlanmıştır.
It's Always Sunny In Philadelphia, Philadelphia'da bar işleten 5 arkadaşın başlarından geçen komik maceraları absürd bir komedi tarzıyla anlatan bir sitcom dizisidir.
Dizide ki karakterlerden Dennis ve Deandra (lakabı Sweet Dee) ikiz kardeşlerdir ve bu iki kardeş hiçbir konuda birbirleriyle anlaşamazlar. Bir diğer özellikleri de kendilerini aşırı beğenmiş olmalarıdır.
Charlie, psikolojik sorunları olan, takıntılı bir adamdır. Mac ise diğer karakterlerden pekte farklı olmayan, ama içlerinde en saf olanıdır. Dizinin 2. sezonun da katılan Frank ise ikizlerin babasıdır. Ama o hepsinden manyaktır.
It's Always Sunny In Philadelphia, diğer komedi dizilerinden farklı olarak gülme efektleri barındırmıyor ve toplumda tabu olmuş konuları tiye almaları ile dikkat çekiyor.



The IT Crowd - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

The IT Crowd, İngiliz yapımı bir komedi dizisidir. İngiltere'nin Channel 4 kanalında, Türkiye'de de Digiturk Show Plus kanalında yayınlanır. The IT Crowd, Coupling'ten sonra gelen en iyi İngiliz komedi sitcom'u olarak gösteriliyor.
Dizi, bir İngiliz şirketi olan Reynholm Industries'in bodrum katında bulunan IT (bilgi işlem) departmanında geçmektedir. IT departmanında çalışan Roy ve Moss, kendilerini bilgisayarlara adamış asosyal karakterlerdir. Bu ikilinin ortak özelliği, şirketin üst katlarında bulunan temiz ve aydınlık ofislerde çalışan elemanlardan nefret etmeleridir. Departmanlarının başına bilgisayarın B'sinden anlamayan bir yönetici olan Jen'in gelmesi ise Roy ve Moss'un iyice keyfini kaçırır. Ama daha sonraları bunu eğlenceye dönüştürmelerini bilirler.
The IT Crowd, İngiltere'de "En İyi Sitcom" dalında bir çok ödül kazandı. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde de "En İyi Sitcom" dalında aday gösterildi ve kazandı.


Invasion - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

İki çocuk babası bekçi Russell Varon'un yeni eşinden 3. çocuğunu beklediği sırada ortaya çıkan kasırga, sonu bilinmeyen bir yolculuğun başlangıcı olur. Florida'daki Homestead kasabasında kasırganın yaralarını sarma çabaları devam etmektedir. Her tarafı yenmiş bir ceset bulan Russell, aynı ısırıklara sahip bir askere daha rastlar. Russell'ın kayınbiraderi Dave, ısırıkların uzaylılara ait olduğunu iddia etmektedir.Kasabayı yeniden inşaa çabaları devam ederken, Russell'ın eski eşiyle evli olan Şerif Tom Underlay, aniden tüm alanın karantina alınmasını emreder. Russell, tuhaf gelişmeleri incelerken, farkında olmadan ailesi, çevresi ve belki de tüm insanlığın kaderi için bir zorlu mücadeleye başlamıştır bile. 


Into the West - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Into the West, yapımcılığını Dreamworks ve Steven Spielberg'ün yaptığı bir western mini dizisidir. Dizi, her bölümü 90 dakika olan 6 bölümden oluşur.
Dizi, 1825 - 1890 yılları arasında ki 65 yıllık uzun bir döneme değiniyor. Bir tarafta Amerika Kıtası'nın gerçek sahibi yerli Amerikalılar, diğer adlarıyla kızılderililer. Diğer taraftada büyük umutlarla Amerika'ya göç eden eski kıta sakinleri, diğer adıyla beyaz adamlar.
Önceleri sadece Amerika'nın doğu yakasına yerleşen beyaz adamlar, zamanla topraklarının daha verimli olduğunu öğrendikleri California yerleşim birimine hareket etmeye başlar. Bu göçle beraber beyazlarla yerlilerin karşılaşması kaçınılmazdır. Aynı zamanda tarihin en büyük ve sancılı çatışmalarından biri başlayacaktır.
Dizinin yapımında, yaşayan gerçek kızılderililer danışman olarak kullanıldı. Ayrıca oyuncu olarakta kullanıldı.
50 milyon dolara malolan Into the West, 2006 yılında ki Emmy Ödülleri'ne 16 dalda aday olmuş, 2'sini kazanmıştır. Akademi Ödülleri, Altın Küre gibi büyük ödül organizasyonlarında da bir çok dalda aday olmuştur.



Intelligence - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Intelligence, Amerika CBS televizyonunda yayınlanan bir aksiyon, bilim kurgu dizisidir. 2014 yılının ilk dizilerinden biri olan Intelligence dizisinin başrolünde Lost dizisinde ki Sawyer karakteriyle tanıdığımız Josh Holloway yer alıyor.
Gabriel Vaughn, beyninde bir mikroçip bulunan istihbarat ajanıdır. Beyninde ki mikroçiple atan bir kalbe sahip ilk süper bilgisayar olan Gabriel, Amerika'nın en değerli teknoloji ürünüdür ve en büyük gizli silahıdır. Gabriel dünya çapında ki tüm bilgi ağlarına, internete, telefon ve uydu sistemlerine bağlanabilen tek insandır. Her türlü bilgiye ulaşabilir.
Gabriel'i desteklemek için bir güvenlik ajansı kurulmuştur. Gabriel bilgiye erişip istihbaratı sağlarken onu yoldan sapmaması için destekleyen bir ajanı görevlendirmiştir, Riley Neal. Güvenlik ajansının başında ise Lilian Strand bulunur. Grubun diğer üyeleri ise federal araştırmacılar Chris Jameson ve Gonzalo Rodriguez. Ve tabi ki çipin mucidi Dr. Shenendoah Cassidy. 



Inside Men - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Silahlı bir soygun ile giriş yapıp, olayların öncesi ve sonrasını 3 ana karakter üzerinden güzel bir kurgu ve oyunculuk ile veren bir dizi. Acaba, maskeli soyguncularımız kimler ve kiminle ortaklar?



In Treatment - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

HBO’nun 2008′de başlayan bu farklı ve özel yapımının yarım saatlik bölümleri sadece bir psikolog ve hastasının terapi seanslarından oluşuyor. Evet, her bölüm, bir hastanın Doktor Paul Weston’ın ev/ofis’ine gelişiyle ve belki de hayatta kendini en güvende, en ait hissettiği o koltuğa oturmasıyla başlıyor ve yaklaşık yarım saat boyunca süren seans sonunda bitiyor.
Sadece sohbetle geçiyor o yarım saat, -genelde- başka da bir şey olmuyor ancak o bambaşka hayatlara ortak olan bizleri, konuşulanları yaşamışçasına ya da herhangi bir dizideki gibi seyretmişçesine derinden etkileyerek tamamlanıyor. Görünürde sessiz, sakin ama özünde oldukça fırtınalı bir dizi, farklı bir deneyim In Treatment.







In the Flesh - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Dizimiz “uyanıştan” dört yıl sonrasını konu alıyor. Gönüllü İnsan Kuvvetleri zombi ayaklanmasını bastırmış, tüm zombiler ya öldürülmüş ya hapsedilmiş. Norlfork’da tedavi edilmiş ve topluma geri kazandırılmaya başlanmış. Topluma geri kazandırma projesi kapsamında hikayemizin merkezindeki karakterimiz Kieren Walker, kasabasına geri dönüyor. Dört yıl önceki ölümünden sonra ne ailesi ne de kasabasındaki diğer insanlar onu yeniden göreceklerini düşünmemişler ve bir anda karşılarına çıkan bu dramla nasıl başa çıkacakları konusunda hiçbir fikirleri yok.
PDS (Partially Deceased Syndrome-Yarı Ölü Sendromu) adı verilen duruma karşı hükümetin yeni çıkardığı yasalar topluma geri kazandırılan hastalara tolerans ve hoşgörü sunulmasını zorunlu kılıyor. Ama tabii kanlı bir insan zombi savaşından çıkan toplum ve kasabasına geri dönüp ailesi ile yüzleşmek zorunda bırakılan bu genç için olay bu kadar basit değil.Keiren’in dönüşünü takip eden düşmanca tavırlar ve bir yandan onun kendi dürtüleri ile boğuşması üzerine kurulu dramanın yönetmeni BBC için yeni bir isim; Dominic Mitchell ilk defa televizyon için senaryo yazıyor.



Human Planet - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Human Planet: 8 bölümlük belgesel serisi...
Dünya üzerinde yaşayan diğer canlılara nazaran, sadece bir tanesi kendine bütün habitatlarda yaşama imkanı sağlayabilmiştir; "İnsan"...
Her bölümde "İnsan" türünün zorlu yaşam koşullarına adapte oluşu, en ilginç örnekleriyle sunularak; İnsanların, vahşi doğa ile olan ilişkileri anlatılmaktadır.
2007 yılında başlanan yapımın çekimleri, 40 farklı ülkede yapılıp 3 yıl sürmüş, 2011 yılında yayınlanmaya başlanmıştır.



Hello Ladies - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

2013 ABD yapılımı olan Hello Ladies dizisi, güzel insanların büyüleyici dünyasına girebilmek için gerçekleştirdiği girişimlerde başarı sağlayamadığı Los Angeles’ta umutsuzca aşkı arayan Stephen isminde uzun boylu, beceriksiz ve garip bir İngiliz adamın (Stephen Merchant) yaşadıkları üzerine odaklanıyor. Kendi gerçek yaşam deneyimlerinden ilham alarak senaryoyu kaleme alan ve Life’s Too Short, An Idiot Abroad gibi çeşitli yapımlarda kendisini oynarken kamera önünde izlediğimiz Merchant dizide oyuncu olarak yer alıp ana karakteri canlandırıyor.


Hatfields McCoys - Yabanci Dizi Online izle


   Dizinin Konusu

Aileleri ve bölgenin tarihini sonsuza dek değiştiren tutku, intikam, cesaret, fedakarlık, suç ve suçlamayla dolu bir savaş. Hatfield-McCoy destanı ‘Şeytan’ ANse hatfield ile Randall McCoy ile başlıyor. İç Savaş’ın sonlarına kadar çok iyi arkadaş ve yoldaş olan ikili birbirine komşu olan kasabalarına, artan gerilime, yanlış anlaşılmalara ve kırgınlıklara geri döner. Tüm bu olumsuzluklar iki aile arasında savaş çıkmasına neden olur. Düşmanlık arttıkça, arkadaşlar, komşular ve başka dış güçler bu kavgaya katılır ve bölgeyi yeni bir İç Savaş’ın kıyısına sürükler.
Hatfields & McCoys ismindeki mini dizi, Amerika’nın Batı Virginia eyaletinde yaşayan Hatfield ve Kentucky eyaletinde yaşayan McCoy ailelerinin mücadelesi üzerine odaklanıyor. 1800′lü yıllardan itibaren aralarında devam eden sürtüşme ve kan davası nedeniyle ülkenin en tanınmış düşman aileleri olarak bilinen iki tarafın arasındaki nefret dolu rekabet her iki taraftan birçok ölüme neden olurken, olaylar neredeyse Batı Virginia ve Kentucky eyaletleri arasında bir iç savaşa kadar tırmandı.
Devil Anse Hatfield ve Randall McCoy aslında Amerikan İç Savaşı döneminde iki arkadaş iken savaş sonrasında eve döndüklerinde aralarındaki ilişki bozulmuştur. Ted Mann (Deadwood) ve Ron Parker (Broken Trail) ikilisinin senaryosunu hazırladığı dizi, ana hikaye olarak bizlere bu mücadeleyi anlatırken bir yandan da Hatfield’in oğlu ile McCoy’ın kızı arasındaki aşk ilişkisi, eyalet başkanlarının çatışması, McCoy’ın oğullarının yaşadıkları, kundaklama olayları ve işlenen cinayetler gibi birçok gelişmeyi gözler önüne serecek.



How to Make It in America - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

How to Make It in America Amerika'nın kablolu tv kanallarından HBO'da yayınlanan bir komedi drama dizisidir.
Dizi, yirmili yaşlarda ki iki genç olan Ben ve Cameron'ın Amerikan Rüyası'nı gerçekleştirmek üzere New York moda dünyasına adım atmalarını anlatıyor. Lakin büyük bir rekabetin olduğu bu piyasada yer bulmaları rüya gibi gözükmektedir. Gençlerimiz bir yandan kendi işlerini kurmaya çalışırken diğer yandan da takıntılı eski sevgililer, yeni sevgililer ve mafya bozuntularıyla uğraşmak zorundadır.
İzleyiciler ve televizyon yapımcıları tarafından How to Make It in America, Entourage dizisinin New York'ta geçen versiyonu olarak görülüyor. Nitekim dizinin yaratıcısı Ian Edelman Entourage'in ekibinden.



Homeland - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Homeland, Amerikan Showtime televizyonunda yayınlanan bir gerilim, drama dizisidir. Dizinin aslı İsrail yapımı olan Gideon Raff'ın yapımcısı olduğu Prisoners of War'dır. Howard Gordon ve Alex Gansa tarafından Amerikan seyircisine Homeland olarak uyarlanmıştır.
Nicholas Brody, sekiz yıl önce Irak savaşında kaybolan eski bir keskin nişancıdır. Artık öldü gözüyle bakılan Nicholas, şans eseri bir operasyon sonucu kilitli tutulduğu yerde canlı olarak kurtarılır.
Ama bu olay CIA'de terör uzmanı olarak çalışan Ajan Carrie Mathison'ın dikkatini çeker. Çünkü Ajan Anderson, Irak'ta idamdan kurtulan birinden oldukça önemli bir istihbarat almıştır. Bu istihbarata göre beyni yıkanan eski bir Amerikan askerinin Amerika'ya terör saldırısı yapacağı iddia ediliyordu. CIA ve Amerika tarafından kahraman ilan edilen Brody, Ajan Anderson'ın gözünde bir terör örgütü üyesidir ve bunu ispat etmesi gerekiyordur.
Brody ise eski Brody değildir, esir tutulduğu yıllar psikolojisini altüst etmiş, ailesinin gözünde artık bir yabancıdır.


Hustle - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Hustle, İngiltere BBC televizyonunda yayınlanan bir İngiliz suç, drama dizisidir. Amerika'da AMC, Kanada'da CBC kanalında yayınlanır, Türkiye'de TRT1 ve TNT kanallarında yayınlanmıştır.
Hustle, her biri kendi alanlarında uzman 4 erkek ve 1 kadından oluşan, hırsızlıklarını kendi doğal yöntemleriyle ve zekice planlayan bir soygun çetesini ve çetenin başından geçen soyun maceralarını anlatıyor. Kısacası önce cüzdanı kalın eleman seçilir, plan yapılır, tüm ekip bilgilendirilir ve her şey plana göre işler. Başarıya ulaşmak için kusursuz olmak zorundadırlar.
Hustle, Ocean's Eleven ve Snatch tarzı zekice hazırlanmış hırsızlık filmlerini sevenlerin hoşuna gidebilecek bir yapım.


Hunted - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

“The X-Files”ın yapımcısı Frank Spotnitz’in yeni dizisi “Hunted”, Altın Küre adayı Melissa George’u başrole taşıyan ve film lezzetinde ilerleyen sürükleyici bir casusluk draması…
Sam Hunter, Byzantium adında özel bir istihbarat örgütünün en iyi ajanıdır. Cezayir’de bir görev sırasında suikasta uğrar, neyse ki sağ kalmayı başarır. Bu suikast girişiminin kendi örgütünden birilerinin işi olduğundan şüphelenen kahramanımız, bir yıl boyunca ortadan kaybolur. Kendisini bir dağ evine kapatıp gireceği yeni mücadeleye hazırlanır. Bu suikasti düzenleyenleri bulup intikam peşine düşecektir. Ama intikam soğuk yenen bir yemek olduğundan Sam, ekibinin arasına yine bir ajan olarak katılır. Bu süreçte hem görevlerini yerine getirecek hem de ona tuzak kuranları bulmaya çalışacaktır…
Tanıdık simalardan oluşan “Hunted” kadrosunun oyunculukları da yerli yerinde. “Grey’s Anatomy”den hatırlayacağınız Avustralyalı aktris Melissa George’un yanı sıra “Game of Thrones”da Stannis Baratheon’u canlandıran Stephen Dillane, yine “Game of Thrones”da Balon Greyjoy rolündeki Patrick Malahide ve “Lost”un Mr. Eko’su Adewale Akinnuoye-Agbaje de dizide karşımıza çıkıyor… İskoçya, Londra ve Cezayir’de çekilen dizinin ilk bölümünde oryantalist İstanbul sahneleri görmeye de hazır olun..


Hung - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Hung, Amerikan HBO televizyonunda yayınlanan bir komedi, kara mizah dizisidir.
Dizinin ana karakteri Ray, bir okulda basketbol koçluğu yapan, karısı tarafından terkedilmiş, mutsuz ve başarısız bir adamdır. Üstüne evide yanınca çocuklarını eski karısına yollamak zorunda kalmıştır. Babasından kalan evini yaptıracak para bulamayan ve manevi değeri sebebiyle satmak istemeyen Ray, evinin bahçesinde kurduğu çadırda yaşamaya başlar.
Umutları tükenmeye başlayan Ray, "Nasıl Milyoner Olunur" adlı bir kursa kaydolur ve burda eskiden tek gecelik bir ilişki yaşadığı Tanya ile karşılaşır. Kurs çıkışı yaşadıkları birliktelik sonrası Ray, hiç bir şey olmamış gibi evi terketmeye kalkınca Tanya kızarak "sana para kazandıracak tek şey o kocaman penisin" diye azarlar. Tanya'nın bu lafı sonrası Ray'in aklına parlak bir fikir gelir, jigololuk yapmaya başlıcaktır. Tanya'da belirli bir yüzde karşılığında Ray'e müşteri getirecektir.



Human Target - Yabanci Dizi Online izle


   Dizinin Konusu

Human Target, Amerika FOX televizyonunda yayınlanan bir aksiyon drama dizisidir. Dizi, aynı isimli Human Target çizgi romanından uyarlanmıştır. 1992 yılında da 7 bölümlük bir mini dizi olarak karşımıza çıkan Human Target bu yeni versiyonu ile çok daha iddialı dönmüştür.
Christopher Chance tehlikeyle yatıp kalkan bir özel güvenlik uzmanıdır. Görevi ise hayatı pahasına da olsa kendisini kiralayan müşterilerini korumaktır. Tabi ki bu işi yanlız yapmayan Christopher'ın ikide yardımcısı vardır. İş ortağı Winston ve kiralık katili Guerrero.
Human Target, aksiyon sahneleri ve müzikleriyle dikkat çekerken güvenlik uzmanımız Christopher Chance, her bölümde başka bir müşterinin hayatını koruyor, kurtarıyor.



Hulk and the Agents of S.M.A.S.H - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Çizgi film severlerin merakla takip ettiği çizgi diziler arasında yer alan Hulk and the Agents of S.M.A.S.H, eğer bir çizgi dizi sever ve Hulk hayranıysanız kesinlikle kaçırmamanız gereken yapımlar arasında bulunmaktadır. Marvel’in ünlü yeşil kahramanı Hulk ve dünyayı kötülüklerden koruması için ona yardımcı olan ekibinin maceralarını çizgi dizi halinde de büyük bir heyecan ve keyifle izleyeceksiniz. Fantastik bir öyküye sahip olan bu diziyi izlerken, günlük hayatın stresinden ve sıkıntılarından kısa bir sürede olsa uzaklaşacaksınız.
Hulk and the Agents of S.M.A.S.H’te kahramanımız Hulk insanlığı kötülüklerden korumak için ekibiyle birlikte çalışmaktadır. İnsanlığın Hulk’ı bir canavar olarak görmesini ve yaptığı iyilikleri bilmesini isteyen Hulk’ın en yakın arkadaşı olan Rick Hulk ve ekibinin yaptıklarını kameraya kaydetmeye karar verir. Hulk ve kuzeni She Hulk, A Bomb, Red Hulk ve Skaar’dan oluşan ekibi sıra dışı bir aile olarak, dünyayı birlikte kötülüklerden kurtarmak için çalışmaktadırlar. Her bölümde Hulk ve ekibinin maceralarını keyifle ve heyecanla izleyeceksiniz.



How to Live with Your Parents - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Orijinal ismi How To Live With Your Parents For The Rest Of Your Life olan bu dizide, erken yaşta üniversiteyi bırakıp evlenerek çocuk sahibi olan Polly’nin hayatını yeniden kurmaya çalışmasının hikayesi eğlenceli bir dille izleyenlere aktarılıyor. Amerikan sit-com dizilerinin başarılı örnekleri arasında bulunan dizide Polly, erken yaşta evlendiği eşini artık değişmeyeceğini kabullenerek terk eder. 7 yaşındaki kızını da yanına alarak annesi ve çok sevdiği üvey babasının yanına taşınır. Polly ailesini her ne kadar çok sevse de, oldukça çılgın bir çift olan ve Polly’nin hayatının her anına karışan ailesiyle birlikte yaşamak onu fazlasıyla zorlamaktadır.
How To Live With Your Parents, genç bir kadının hayatını en baştan kurmasının hikayesini eğlenceli bir dille anlatan hikayesi ile izleyenlere kahkaha dolu dakikalar garanti ediyor. Özellikle Brad Garret ve Elizabeth Perkins’in canlandırdığı Polly’nin çılgın ailesini izlerken siz de kendi hayatınızdan bazı parçalar bulabilir, günlük hayatın stresinden kısa bir süreliğine de olsa uzaklaşabilirsiniz.



How I Met Your Mother - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

How I Met Your Mother, durum komedisi dalında Amerikan CBS kanalından yayınlanan bir dizidir. Türkiye'de Türkçe altyazılı olarak Cnbc-e kanalında yayınlanır.
Craig Thomas ve Carter Bays tarafından yaratılan komedi dizisi, hikaye olarak 2030 yılında başlar. Ana karakter Ted Mosby, kızı ve oğluna anneleriyle nasıl tanıştığını anlatmaya başlar ve dizi tekrar günümüz zamanına döner. Ted Mosby'nin 2030 yılında ki seslendirmesini ise Bob Saget yapar.
Ana karakter Ted Mosby bir mimardır ve arkadaşlarıyla yaşamaktadır. En iyi arkadaşı olan Marshall, 9 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Lily ile evlenme kararı alınca, yalnız kalma korkusuyla kendiside bir kız aramaya başlar ve hikaye bu şekilde devam eder. Arkadaşlar arasında geçen komik olaylar ve maceralar, Barney'in tek gecelik ilişkileri, kırılan potlar ile dizi kahkaha fırtınası estiriyor.
How I Met Your Mother, yayın hayatı boyunca "Outstanding Art Direction for a Multi-Camera Series" dalında 3 Emmy Ödülü kazanmıştır.


House of Lies - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Jeannie karakterini canlandıracak olan Bell, Brown üniversitesinden mezun olmuş ve iş arkadaşı Marty’den (Don Cheadle) hoşlanmaktadır. Martin Kihn‘in kitabıyla aynı adı taşıyan diziyi Stephen Hopkins yönetecek ve dizinin pilot bölümünün çekimine bu ay içerisinde başlanacak.Uzun bir süreden sonra ekrana geri dönen Kristen Bell’in umuyoruz ki dizisi de uzun soluklu olur.



House of Cards - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

House of Cards, Amerika Netflix platformunda yayınlanan bir politik drama dizisidir. 1990 yılında İngiliz BBC kanalında aynı isimle yayınlanmış mini dizinin Amerikan uyarlamasıdır. İki dizide politikacı yazar Michael Dobbs'un aynı isimli kitabından esinlenmiştir.
House of Cards, bir politikacının zirveye tırmanışını anlatıyor. Francis Underwood, yıllarını Beyaz Saray'da geçirmiş hırslı ve de bir o kadar tecrübeli bir politikacıdır. Ama artık Beyaz Saray'da başkanlık koltuğuna oturma zamanı geldiğini düşünür. Yıllardır politika yolunda harcadığı zaman kimin ne olduğunu, işlerin nasıl yürüdüğünü ona göstermiştir. Üst düzey bürokratlar hakkında her türlü bilgiye sahiptir. Gözü kara bir şekilde başkanlık koltuğuna ilerleyen Underwood, dizinin adı gibi iskambil kağıtlarından bir ev yaparcasına uyguladığı başkanlık stratejisiyle izleyenleri şaşırtacak.
Dizi yayınlandığı ilk sezonla Sıradışı Yönetmenlik, Sıradışı Kadro ve Sıradışı Sinemagrofi dallarında Primetime Emmy Ödülleri'nin sahibi olmuştur.


House M.D - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

House, 16 Kasım 2004 yılında Amerikan Fox televizyonunda yayınlanmaya başlayan, hastanede geçen bir drama dizisidir. House M.D. olarakta adlandırılır.
Huysuz, ukala, çekilmez, asosyal, saplantılı ve aynı zamanda dahi bir doktor, teşhis konulması zor hastalıklar ve bu konuda eğitilmek için özenle seçilmiş genç doktorlar...Televizyon dünyasının Nobel Ödülü olarak tanımlanan Humanitas Prize ödülüne, Altın Küre ve Emmy'e layık görülen House M.D. tüm zamanların en iyi hastane dizilerinden biri. İngiliz oyuncu Hugh Laurie'nin performansı ile bambaşka bir anlam kazanmış olan Dr. Gregory House karakteri her bölümde ekibi ile birlikte hastalıkları teşhis ve tedavi etmeye çalışıyor. House M.D. ile yalnızca Dr. House'un zekasına hayran kalmayacaksınız aynı zamanda insan anatomisine bambaşka bir gözle bakacaksınız.


Hot in Cleveland - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Hot in Cleveland, Amerika TV Land televizyonunda yayınlanan bir komedi dizisidir. Türkiye'de de Cnbc-e ekranlarında yayınlanmaktadır.
Dizi, birbirini tanımayan üç orta yaşlı bayanın Los Angeles'tan Cleveland'a uzanan komik maceralarını konu alıyor. Bu üç bayan hayatlarına yeniden yön vermek için Los Angeles'tan Paris'e doğru yola çıkmışlardır. Melanie kocasından henüz boşanmıştır, Joy ise Hollywood yıldızlarının güzellik uzmanı olduğunu iddia eden bir bayandır. Son olarak Victoria ise 27 yıldır rol aldığı pembe dizisi sona erdikten sonra kariyer bunalımına giren ikinci sınıf bir aktristir. Fakat hayatlarına yeniden yön vermek için çıktıkları bu Paris yolculuğu uçağın arıza yapmasıyla daha başlamadan sona erer. Cleveland'a acil iniş yaptıktan sonra bir süre bu sıradışı kentte takılmak zorunda kalırlar. Bayanlarımız başlarda şanslarına lanet okusalarda Cleveland'ın onlara kadınlıklarını hissettirecek tonla erkekle dolu olduğunu farketmeleri pekte uzun sürmez. Onların bu kısa rötarı Cleveland'ta ev tutmaya kadar ilerler. Bunların yanına tuttukları evin hizmetlisi olan 88 yaşında ki Polonyalı Elka'da katılınca komik maceralar başlar.



Hostages - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Yapımcılığını Jerry Bruckheimer’ın üstlendiği dizide Tony Collette ailesi bir FBI ajanı (Dylan McDermott) tarafından rehin alındıktan sonra kendisini politik bir komplonun içinde bulan bir cerrahı canlandırıyor. Dr. Ellen Sanders (Collette) ve ailesi doğru nedenlerle yanlış şeyler yapan çaresiz FBI ajanı Carlisle tarafından evlerinde esir düşmüşlerdir. Carlisle Ellen’dan, ameliyatı esnasında Başkan’ı öldürmesini ister. Carlisle’ın yanında sadakati sınanacak olan Kramer (Rhys Coiro), ruh hali sıkça değişen eski asker Archer (Billy Brown) ve takıma son anda katılan ve ekipteki tek kadın olan Sandrine (Sandrine Holt) de vardır. Ailesinin hayatı tehlike altında olan Ellen kocası Brian’ı (Tate Donovan), kızı Morgan’ı (Quinn Shephard) ve oğlu Jake’i (Mateus Ward) kurtarmak için korkunç bir ikilemde kalır. Ellen ile Carlisle arasındaki bu gerilimli süreçte doğru ile yanlış arasındaki çizgi daha da belirsiz hale gelecektir


Him and Her - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Him & Her dizisi BBC yapımı İngiliz komedi dizisidir. Dizide 20li yaşlarını süren Steve ve Becky çifti çalışmak istemiyor. İkisi de sadece içki içmek, oyun oynamak ve böyle yaşamak istiyor. Ve istedikleri gibi de yaşıyorlar.
Dizinin farklı bir dili var ama karakterler çok sağlam. Birkaç bölüm izledikten sonra hem dizinin diline hem de enteresan aptal üstü karakterlerine bayılacaksınız.



Hex - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Yüzyıllar öncesinin ortaçağ şatosu bugün gizem dolu bir okul, Medenham Hall’da belirmeye başlayan fantastik olaylar, nefesleri kesecek.
Ufak bir kazayla hayatı tamamen değişen masum bir öğrenci Cassie, oda arkadaşı Thelma ve Roxanne' in karanlık yaşamları...
Hex, 300 yıl öncesinden sızıp gelen bir lanetin; Afrika kara büyüsünün gizemi. Geçmiş geleceği anlamak için bir yol mu, yoksa sadece karanlık, lanetli bir büyü mü?
Şeytani mitler ve fantastik olaylarla gerçek dünya adına bildiklerinizi unutmanın zamanı. İngiliz aristokrasisinin taş duvarları arasında, ortaçağdan modern zamanlara taşınan bir lanet.Yoksa geçmiş bir vazo dolusu külden mi ibaret? 



Heroes - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

 Heroes, Tim Kring tarafından yaratılan, Amerikan NBC televizyonunda oynayan fanstastik bir dizidir. Ayrıca ülkemizde de Türkçe altyazılı olarak Cnbc-e kanalında yayınlanır. Heroes ilk yayınlandığı gün NBC ekranlarında 14,3 milyon kişi izlemiştir ve bu NBC için son beş yılın en yüksek premiyeri olmuştur.
Heroes dizisi, dünyanın dört bir tarafından inanılmaz yeteneklere sahip insanların yaşadıklarını anlatıyor. Bu insanlardan bazılarının özellikleri; zamanı ve mekanı değiştirebilme, resim çizerek geleceği resmetme, ölümsüzlük, düşünce okuyabilme, uçabilme, elektronik eşyalara hükmetme ve bunun gibi bir çok yeteneği olan insanlar. Kimisi güçlerini saklarken, kimisi insanlara zarar vermek için kullanmaktadır, kimisi de dünyayı kurtarmak için uğraşmaktadır.
Fantastik macera dizisi olan Heroes'un anlatım şekli ise çizgi romanlara benziyor. Bu sebeple Heroes dizisi sezonlardan değil, ciltlerden oluşuyor. Şuana kadar 3 cildi (Yaratılış, Nesiller, Kötü Adamlar) yayınlanan Heroes'un 4.cildi (Kaçaklar) 2 Şubat 2009'dan itibaren Amerikan NBC televizyonun da başlıcaktır.



Here Comes Honey Boo Boo - Yabanci Dizi Online izle


Hemlock Grove - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

 Hemlock Grove, Amerikan yapımı bir korku, gerilim dizisidir. Amerika'nın internet üzerinden yayın yapan Netflix kanalında yayınlanmaktadır. Hatta sezonun tüm bölümleri aynı gün içinde online izlemeye açılmıştır.
Dizi, Pennsylvania'nın küçük bir kasabadında ki bir cinayetle başlıyor. Küçük bir kızın cesedi parçalanmış halde bulunmuştur. Bu cinayeti bir kurt adamın işlediğine inanan kasabalıyı büyük bir korku sarmıştır. Katilin peşine düşecek olan Roman Godfrey, aynı zaman da bu cinayetin baş şüphelilerinden biridir.
Brian McGreevy'nin aynı isimli romanından uyarlanan dizinin yapımcılığında ise Hostel, Cabin Fever gibi gerilim filmlerinin yapımcılığınıda yapmış olan Eli Roth yer alıyor.



Hellcats - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Hellcats, Amerika The CW kanalında yayınlanan bir komedi drama dizisidir. Adını dizide ki Hellcats adlı ponpon kız takımından almaktadır.
Marti Perkins, aldığı bursla Lancer Koleji'nde hukuk okuyan ve ileride avukat olmak isteyen ortadirek bir öğrencidir. Fakat kolejde okumasını sağlayan burs, bütçe kesintileri ve annesinin ihmalkarlığıyla iptal edilir ve Marti okuldan atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Okuldan atılmamak için yeni burs arayışları içerisine giren Marti sürekli dalga geçtiği ponpon kızlardan biri olmaya karar verir ve seçmelere katılır. Çünkü okulun ponpon kız takımı olan Hellcats üyeleri burs alabilmektedirler. Marti lise yıllarında jimnastik takımında bulunmasının avantajıyla Hellcats takımına girmeye hak kazanır ve olaylar trajikomik bir şekilde ilerlemeye başlar.



Hell On Wheels - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Tekerlekler üstünde cehennem... Amerikan İç Savaşı’nda karısını kaybeden bir Konfederasyon askerinin intikam arayışını anlatan Hell on Wheels, sıradışı bir Vahşi Batı deneyimi sunuyor.
Yıl 1865. Amerika Birleşik Devletleri’nden ayrılmak isteyen 11 Güney Eyaleti ile ülkenin kalanı arasında çıkan İç Savaş henüz sona ermiş, Abraham Lincoln öldürülmüştür. Ülkenin güneyi de kuzeyi de yaralarını sarmaya çalışmaktadır. Güney’deki eski Konfederasyon’dan bir asker için bu o kadar kolay olmayacaktır. Karısını savaşta kaybeden Cullen Bohannon’ın intikam arayışı onu Vahşi Batı’ya, onu ABD’nin en büyük demiryolu hattının inşasına götürür. Hedefi ise bu inşaatta çalışan ve raylarla birlikte ilerleyen “tekerlekler üzerindeki cehennem” adıyla anılan kanunsuz kasabada yaşayan eski Kuzey “Birlik” askerleridi



Helix - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Helix, Amerika Syfy televizyonunda yayınlanan bir bilim kurgu, gerilim dizisidir. Dizinin yapımcılığında Battlestar Galactica'nın yapımcısı Roland D. Moore yer alıyor.
Helix, kuzey kutbunda bir hastalık kontrol merkezinde geçiyor. Dünya'yı tehtid eden bir potansiyel salgın hastalık tehlikesi vardır. Bir grup bilim adamı bu hastalığın önüne geçmek için kuzey kutbunda ki bu hastalık kontrol merkezine gidiyorlar. Ellerinde sadece iki seçenek vardır. Ya hastalığın önüne geçiceklerdir, ya da dünyanın yavaş yavaş yok olmasını izlemek zorunda kalacaklardır.